Sabtu, 6 Ogos 2011

RHB Easy pun dikira sebagai CASH

kat mana nak jumpa cawangan
RHB Easy di Kota Kinabalu ni?

untuk setakat ni
terdapat 2 cawangan RHB Easy
satu di Warisan Square
( tempat mamat dan minah saleh lepak tu)

dan satu lagi di Kolombong..
senang cerita pergi KK saja bah..
senang urusan, nda payah la mau cari jalan
jauh-jauh di Kolombong kan??

okeh..
sudah jumpa Booth RHB ( warna pink tu bahh)
apa mau bikin?

okeh pastikan anda mematuhi syarat & Terma ni dulu
baru melayakkan diri anda untuk
berurusan dengan RHB Easy

1. Gaji kasar melebih RM1500
2. Ada mykad?

proses loan lebih mudah sekiranya
anda telah pun

1, membuat loan kereta
2. loan rumah
3. ada credit card

okeh cukup??

dan pastikan..
(ini sendiri mahu henggat aaaHHh)

anda tidak pernah
di Black List
atau tak penah bikin hal
(lambat bayar loan kereta, rumah, kad kredit)

so..nda da kan?

bah..
inysAllah..
setel..
pastu kurang dalam 20 minit
dapatlah cash...dan boleh dapatkan
corset Premium Beautiful + rebet + automati ahli

okeh..
nak loan berapa riban?
huh..sabar ye cik kak..
jangan suka suki mau loan tak tentu
nanti sendri juga sakit membayar..

tujuan asal tadi nak beli PB kan..kan?
so cukup l loan dalam 2k
(mentang-mentang nak raya..ada pula lupa daratan kan nak shopping raya..tapi duit anda, anda punya suka la)
*senyum ja ba*


so, sendiri pilih ya..
mau bayar dalam tempoh setahun?
atau mau yang paling murah..
rm58 saja!

senang dan mudah kan?


p/s: untuk tidak mengecewakan diri anda, pastikan syarat dan terma tersebut telah dipenuhi...
kalau tak mematuhi syarat, memang tak akan approve!
so easy kan?
macam iklan Digi..



1 ulasan:

  1. kalau x buat loan keta ngan umh x boley ke?? coz sume tu husband yg buat..tp sy yg nk pnjm..cm na tu?? kalau x de kedit card??

    BalasPadam